Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

úterý 1. září 2009

History of WARHAMMER ONLINE

Warhammer Online: Age of Reckoning slaví svůj první rok existence na poli MMORPG her.

Oslava má však trochu hořkou pachuť - WAR během roku ztratil více než polovinu svých předplatitelů, sloučily se některé herní servery, došlo k vyhození přední osoby společnosti Mythic - Marka Jacobse a mnoho veřejných hlasů této hře díky četným bugům (chybám) předpovídá brzký pád. Prořídlé avšak stále masivní statisícové základny fanoušků Warhammeru jsou však proti. A proti je i Mythic a jejich nový mocný spojenec, společnost Bioware. To že svět Warhammer Online není určen těm nejširším masám je už dnes každému jasné. WAR není pro každého, avšak jedno je více než jisté: WAR zdaleka nekončí a stále má co nabídnout. Kdo nezná může vyzkoušet i 10-ti denní trial.

Historie WARHAMMERU:

První rok Warhammer Online, první bitva ve válce o přízeň universa. Ještě před vlastním plným startem hry jsme již v srpnu 2008 zkoumali herní systém a mechanku. Pak přišly na řadu scénáře, které jsou stále jedním z velkých kladů hry. Start WARu proběhl v září za mocného pokřiku Waaagh! Řijen byl již ve znamení odhalování armor setů a dobývání hradů. Ryzí tón HEAVY METALU řezal okolní prostor, při nástupu těžkých vah: Blackguard a Knight of the Blazing sun v listopadu 08, kdy se navíc ustanovilo nejcennější platidlo známého vesmíru: Renown. Později v prosinci se cílem stratégova umu staly na pohled nedobytné pevnosti.

První měsíc 2009 jest ve znamení nové bitevní řvavy: Bohemia vs Runeblade of Darkness. Máme zde také první obléhání Inevitable City na světě, byl to náš server Eltharion! Vyslyšeli jsme také volání do zbraně. V únoru 09 jsme zažili pravou noc vražd. Ta však byla ničím v porovnání s příchodem dvou největších rivalů: Slayer vs Choppa! Svoji bojovou dovednost předvedli i válečníci v zakázané gladiátorské aréně. Březen 09 vnesl světlo do skrytého údolí Lost Vale, a přívítal hrdiny příštích dní. Duben bude navždy zapsán v našich srdcích, vládce Inevitable City: Tchar'zanek byl poprvé na světě poražen a v okovech převezen do Altdorfu, kde jinde než na Eltharionu! V květnu jsme se poprvé dozvěděli o tajemné říši písku: Lands of the Dead, kterou jsme v červnu vzali útokem. Červenec 09 byl věnován tolik opěvovaným a zároveň nenáviděným Bright Wizardům. Srpen pak přináší první informace o velkém lovu a o používání duálních a obouručných zbraní.

Budoucnost WARHAMMERU:

Dnešním dnem začíná velký lovecký hon, kde se z lovce snadno může stát kořist. Jedná se o živý event The Wild Hunt, slíbené VIDEO podcast je zde.

Na počest prvního roku Warhammer Online dnes startuje též speciální event, který se skládá z několika hlavních částí:

  • Exkluzivní přeměty pro všechny hráče
  • Exkluzivní předměty pro veterány
  • 20% bonus na EXP a Renown po celý měsíc
  • víkendové eventy

Exkluzivní předměty dostanou všichni platící hráči, jedná se o "Halfling Pies" (jakési těsto ze které může být cosi upečeno) a o jubilejní plášť "Jubilee Cloak". Pro hráče, kteří si nepřetržitě platí WAR po dobu celého roku pak Mythic připravil předmět "WAR Aegis". Jedná se o vlajku pro veterány, (která údajně zvyšuje renown a experience o 10% po dobu 1 minuty každých 10 minut), a titul "Weapon of WAR". Kromě toho budou v RvR z hráčů padat i další předměty, např. "Charger's Charm" (který údajně na krátkou doby zvýší rychlost pohybu vaší postavy).

Víkendové eventy budou lahůdkovou formou široce přístupných scénářů, pro všechny PvP chtivé a přes týden zaneprázdněné hráče. Připravte si kalendář:


Battlemarsh
Mourkain Temple: ZÁŘÍ 11 - 14


Battle at the Gates
Gates of Ekrund: ZÁŘÍ 18-21


Isha's Sorrow
Temple of Isha: ZÁŘÍ 25-28

A další budoucnost WARHAMMERU?
Ve světle AIONu a WoW: Cataclysm to nebude mít lehké.
Záleží především na Vás.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

ale to už nás bude většina v AIONU :)