Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

středa 29. října 2008

Armor sets


Stunties! Tak nám říkají zelenokožci. STUNTIES! Ale my odpovíme ocelí chlapče, pravou trpasličí ocelí! Jako krev proudí, v žilách Hromové hory, to nejlepší železo a ocel, do našich výhní. Tři sta mistrů kovářů tu bez přestání buší kladivy. Neznají únavu, jen pot jim kape z vousů když čirou rudu prokládají skrz tajné přísady a mocné runy. Každý kus hotové zbroje je hoden králů. Tak co chlapče, máš zájem? Máš dost ZLATA ?!

Devatenáct různých vzácných setů zbroje (armor sets) pro každé z povolání může být nalezeno a získáno ve světě Warhammeru. Tyto části spolupůsobí a čím více jich postava na sobě nosí, tím jsou silnější, lépe chrání a vylepšují její schopnosti. Kromě toho taková zbroj poskytuje i jedinečnou „skrytou“ ochranu proti zásahům, tzv. Wards, a to při zvláštních příležitostech jako je boj s vládcem hlavního města, či plnění úkolů v dungeonech (sklepeních) pro vysoké levely. Setová zbroj se obvykle skládá z pěti hlavních částí pro: hrudník, boty, rukavice, helmu a ramena. Uvedené obrázky jsou výběrem zbrojí pro některá povolání.

Lesser Ward (malá ochrana):
Bloodlord Armor Set
K nalezení: Bastion Stair
Požadavky: Rank 37-39

Annihilator Armor Set
K nalezení: Tier 4 RvR
Požadavky: Rank 35-39 a Renown Rank 31-35

Oba sety jsou z pěti částí a mohou se kombinovat. Poskytují „malou ochranu“, které je potřeba pro náročné dungeony ve městech a pro Pevnosti.

Greater Ward (veliká ochrana):
Sentinel Armor Set
K nalezení: City High Level Dungeons
Požadavky: Rank 40

Conqueror Armor Set
K nalezení: Fortresses
Požadavky: Rank 40 a Renown Rank 45-50

Oba sety jsou ze šesti částí a mohou se kombinovat. Poskytují „velikou ochranu“, které je potřeba pro plnění úkolů při obléhání měst a v dungeonu „the Lost Vale“. Kromě toho poskytují i „malou ochranu“.

Superior Ward (výborná ochrana):
Darkpromise Armor Set
K nalezení: Lost Vale
Požadavky: Rank 40

Invader Armor Set
K nalezení: Invasion PQs
Požadavky: Rank 40 a Renown Rank 55-60

Oba sety jsou ze šesti částí a mohou se kombinovat. Poskytují „výbornou ochranu“, které je potřeba pro boj s pomocníky vůdců. Kromě toho poskytují efekt „malé i veliké ochrany“.

Excelsior Ward (excelentní ochrana):
Warlord Armor Set
K nalezení: Sub-Bossové veřejných úkolů (při obléhání měst)
Požadavky: Rank 40 a Renown Rank 64-70


Pouze plněním veřejných úkolů při obléhání hlavních měst je možné získat zbroj s excelentní ochranou, které je potřeba pro boj s králem – vůdcem města. Excelentní ochrana v sobě zahrnuje i všechny předchozí nižší ochrany. Set tohoto brnění se skládá ze sedmi částí.

Supreme Ward (nejvyšší ochrana):
Sovereign Armor Set
K nalezení: U králů – vůdců měst (při obléhání měst)
Požadavky: Rank 40 a Renown Rank 73-80

Toto brnění jest (zatím) nejvyšší možnou ochranou a metou pro hráče. Skládá se ze sedmi různých částí a zahrnuje i veškeré nižší ochrany předchozích typů brnění.

Jeho získání jistě nebude snadné :-).

Zdroj: Warhammer Herald

Žádné komentáře: