Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

pátek 30. ledna 2009

Volání do zbraně !

Vpravdě mystyckými kroky se vydal MYTHIC ENTERTAINMENT do nového roku 2009. Na adresy nebohých bloggerů kteří na svých stránkách píšou o Warhammer Online počali chodit silně podezřelá a patřičně krvavá srdcová psaníčka. Spojistost s blížící se oslavou Valentýna tímto okořeněným způsobem se zdála být evidetní. A to až do doby než se začali objevovat další a další zprávy o runách na zadních stranách obálek a o krvavých textech:

Roses are Red
Khaine gives me power,

I’ll hunt you down,

In the Twisting Tower


Tu strhla se smršť obsahových teorií ze všech koutů internetu a postupem času jednotlivé runy - písmena a číslice začaly dávat větší smysl: s t n i h t n e v e r a w .
Což pozpátku znamená: w a r e v e n t h i n t ( WAR EVENT HINT, neboli nápovědu o nových událostech ve WAR, vztahujících se k datu 29.01.2009). A co nás tedy čeká a nemine? Volejte do zbraně !

CALL TO ARMS (Volání do zbraně) představuje nový obsah Warhammer online: Živou expanzi hry, která se bude otevírat po částech v řádech měsíců a bude kompletně zadarmo. Jedná se o události zásadního významu, na které hráčská veřejnost warhammeru tak dlouho a netrpělivě čekala:
Call to Arms: Bitter Rivals

Živý event Bitter Rivals (Rozhořčení Rivalové) v březnu 09 odstartuje tažení na jehož konci bude možné odkrýt 2 nová povolání: The Orc Choppa a Dwarf Slayer - dva nesmiřitelné protivníky, zrdcadlové obrazy jejichž vzájemná nenávist sahá hluboko do minulosti a jest kořením samotné podstaty obou ras. Choppa a Slayer se pak plně zapojí do WAR kampaně v březnu 09.

SLAYER

Trpaslíci jsou velmi hrdý národ a běda tomu kdo o svou úctu přišel. Tehdy trpaslík odhodí svou rodovou zbroj, nabroušenou ocelí si vyholí vlasy až mu zbude úzký pruh hřívy přes temeno hlavy, který se namočí do mastného loje aby už z dálky poutal pozornost svou vyzývavou křiklavě rudou barvou. Tělo se pokryje bojovým tetováním aby nikdo nemohl býti na pochybách - Jsem Trolobijce,vyhledávám ty největší výzvy a toužím po jediném - slavné smrti v boji. Jinými slovy charakter pro ten nejšílenější boj tváří v tvář s jehož hněvem roste jeho devastující síla ale i křehkost, neb se odmítá bránit.

CHOPPA

Ten kdo jako první bude s pěnou u huby sprintovat v čele hordy vstříc protivníkům aby si mohl z jejich uší rozšířit sbírku svých amuletů, bude zcela jistě orkský Choppa ! Orkská rasa vždy lačnila po boji a po krvi. Avšak Choppa tu touhu stupňuje do naprosto šíleného extrému. Oděn v kusy železných plátů, kůže, kostí a cárů drátěného brnění vrhá se střemhlav do nejhustší řvavy a záhy propadá do bojového šílenství které neustane, dokud je v okolí jakýkoliv nepřítel. A pokud není, ještě pořád tu jsou okolo kameny a stromy, na kterých může uhasit svou převelikou žízeň po dobrém boji.

VIDEO: SLAYER a CHOPPA podcast

V průběhu eventu Call to Arms: Bitter Rivals se dále můžeme těšit na nové tituly, speciální siege weapons (obléhací zbraně: Obři a ohnivé kanóny) a v neposlední řadě na zbrusu nové event scenario:
Twisting Tower:

Scénář Twisting Tower (Zakroucená Věž) bude hráčům otevřen pouze v průběhu tohoto eventu podobně jako tomu bylu u Reikland Factory a bude se odehrávat v ruinách chrámu chaosu v zóně T4: The Chaos Wastes (přesto však bude přístupné i pro hráče ve všech ostatních tierech hry). Speciální scénáře nebudou pochopitelně ovlivňovat klasické RvR tažení ale nabídnou kromě rozmanitých bojů o jednotlivé úrovně Zakroucené Veže i zvláštní bonus na renown: +10% a řadu dalších překvapení.

Call to Arms: Beyond the Sands
Další část živé expanze Call to Arms má přízvisko: Beyond the Sands (V dálce za písky) a přijde na řadu v dubnu 09. Hovoří se o příslibu velkého bohatství a mocných zbraních, pocházejících z dalekého jihu...

Call to Arms: Rise of the Tomb Kings
V této části živého eventu: Rise of the Tomb Kings (Vzestup Králů hrobek) by měly v květnu 09 síly Orderu a Destrukce započít s odemykáním Lands of the Dead (Země mrtvých). V červnu se tak otevře cesta skrz Nehekharskou poušť do nových RvR lokací jejichž největším bohatstvím kromě haldy veřejných úkolů, doupat a pod., budou útroby nového massivního dungeonu: Tomb Kings (Hrobka Králů). Avšak pozor ! O přístup do tohoto obřího dungeonu a jistě i přímo v něm se bude regulérně bojovat na všech frontách. Ano je to tady ! Pamětníci prvního RvR fenoménu Dark Age of Camelot již vzpomínají na temná slova šeptající ve větru: Darkness Falls.

(Pozn. pro nezasvěcené: DF byl první masivní dungeon založen na bázi RvR kampaně, kde se o pouhý přístup dovnitř muselo neustále bojovat. To království, které aktuálně dominovalo na bitevních polích hlavní kampaně - tzn. mělo zabrané nejvíce hradů a dalších objektů - získalo možnost vstupu do tohoto unikátního dungeonu, se vším jeho skvělým obsahem a raidovými bossy konče. V praxi tak podstatná část populace takového království vesele vyrazila raidovat do dungeonu. To zákonitě oslabilo jejich počty v bitevních zónách kampaně a spíše dříve než později tak vedlo k nevyhnutelné ztrátě domimnantního postavení. Což však znamenalo uzavření vstupu do dungeonu, do kterého v ten moment začaly proudit dychtivé šiky natěšených nepřátel. Ti měli na své straně onu podstatnou výhodu - přicházelo jich čím dál tím více. A bylo opět otázkou času, kdy začali mít nově příchozí převahu přímo v prostorách samotného dungeonu. Vznikaly tak unikátní krvavé razie s cílem vypudit nepřítele a kompletně vyčistit dungeon pro "svou" stranu a to do doby, než se karta opět obrátila. O epických bitvách trvajících nepřetržité hodiny uvnitř DF mezi příslušníky znepřátelených stran a současně s monstry obývajícími dungeon ještě doteď po letech kolují legendy. Některé z nich jsem zažil na vlastní kůži, vřele doporučuji :-) )

Darkness Falls (DAoC):

Night of Murder

Na událost: Night of Murder (Noc Vražd) však nebudeme čekat dlouho: Přijde během několika dní a to od 6.února do 15. února 09. Ještě si vzpomínáte na ta krvavá psaníčka k Valentýnovi? Noc vražd jest oslavou Witch Elfek a jejich elfího boha: Kaela Mensha Khaine. Takovou noc najatí assasini infiltrují všechna velká města aby označili své oběti "Značkou Smrti". Tak toto je odpověď MYTHICU na Valentýna. Jak se vám líbí?

Nových informací je ještě mnohem a mnohem více, kdo hledá, ten najde :-)
Zdroj: officiální stránky Warhammer Online US.

Žádné komentáře: