Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

neděle 13. září 2009

Avatar, Ninja and the Gamer !

Avatar
Již se to blíží, počin nevídaný, ojedinělý, zkrátka první. Údajně celé 4 roky trvaly Jamesi Cameronovi (světoznámý režisér, natočil např. takové pecky jako byl Terminator, Aliens, Abyss, Titanic), aby si náležitě osvojil práci s natáčením ve 3D.
Teprve pak se pustil do přísně utajovaného projektu s názvem Avatar. Zde mají být poprvé použity nové technologie např. snímání pohybů či obličejové mimiky, ale především jde o klasický SCI-FI příběh odehrávající se však v dech beroucím, věrohodném, povědomém avšak zároveň i velmi cizím prostředí:
Mladý voják nemůže chodit a proto je nechtěně připoután na invalidní vozík. Jeho nadějí je však projekt Avatar, kdy je jeho vědomí vloženo do těla humanoidní bytosti, které pak plně ovládá.
Stane se avatarem nového těla a smyslů a nyní je jako zvěd vyslán na povrch života - bujné planetky na jejíž nerostná bohatství si dělá Země zálusk, i kdyby jeho získání mělo být docíleno silou.
Co se však stane dál musíte zjistit jinde, nejlépe 18.prosince na celosvětové premiéře filmu!
Kromě filmu s e již pilně připravuje i hra na PC :-)
Konec řečí, shlédněte tento skvostný HD trailer:

Ninja Assasin
Především abych dostál své přezdívky (Ninjagon) a abych vzdal hold svému novému daru k narozeninám: Samurajský meč od společnosti Hanwei (je ostrý jako břitva a tudíž zavřený v ocelovém trezoru bez přístupu dětí a mládeže, tedy díky přátelé, co budete mít na svědomí useknuté končetiny, nebo alespoň prsty - je to jen otázkou času :-)), musím se zmínit o tomto chystaném filmu. Ninja Assasin bude hodně akční, hodně krvavý, ale především špičkově provedený a na bojový výkon herců klade neuvěřitelné nároky. Jinými slovy, Bruce Lee, Jackie Chan, nebo Jet Li - ti všichni se nejdříve museli stát vynikajícími reálnými bojovníky, aby mohli točit bojové filmy. A nejinak realistický má být i Ninja Assasin. Pro fanoušky ninjutsu, bojového umění i bojových sportů se jedná o zásadní záležitost! :-)

Ninja Assassin - Official Trailer [HD]

Gamer

Jak to dopadá, když někdo jiný ovládá, neřknu-li vlastně hraje váš život se dozvíte v dalším novém filmu: Gamer. Pokud pro vás nic neznamenají slova Counter Strike, Doom nebo Unreal Tournament, nebo 300, pak přestaňte číst, vypněte počítač a běžte se projít do přírody, dokud je stále ještě zelená. Ty ostatní pak vítám v samozvaném spolku "klub příáel pokleslého filmu" protože Gamer bude pravděpodobně spadat do této kategorie - a my ho budeme milovat napříč kritikům a "té správné" veřejnosti.
Příběh je v základu dosti podobný klasickému námětu filmu Running Man s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli. Zde však potkáme také důstojného panáčka, a to nikoho jiného než vítěze z Bittvy u Thermopyl, (film 300): Gerarda Butlera!

Nenechte si ujít tento trailer:

"Gamer" - Official Trailer [HQ HD]

Žádné komentáře: