Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

pondělí 23. února 2009

CHOP ?! SLAY ?! PLAY !!

Konečně se i na země Evropy usmálo štěstí, chlapíci z GOA zapracovali a nyní i my můžeme otestovat nová povolání: Slayera i Choppu spolu se změnami v patchi 1.2 a to na zvláštním TEST serveru. Nejdříve si však budete muset stáhnout patřičného klienta a hutný obsah nových dat (okolo 450 MB). Je to však jednoduché - v inventáři kde máte nainstalovaný Warhammer Online spusťte soubor TestPatch.EXE (a v případě nutnosti mu povolte práva na vašem Firewallu) a o zbytek se už hra postará.

Noc vražd v Caledoru:
Pokud by vás zajímalo co všechno obsahuje nový patch 1.2, přestože příliš dobře neovládáte anglický jazyk, tak díky pylnému příteli Noggllimu si obsah změn můžete přečíst i česky zde.
Sám proti přesile - Praag:

Na nových stránkách MMOGAMES.CZ o světě online her vyšel včera článek o dobývání hlavních měst ve Warhammeru od zcela neznámého autora Ninjagona, mrkněte, snad se vám bude líbit :-). Obrázky jsou z výbušného serveru Eltharion a kdo z vás zde hraje, mohl by se na některých z nich i najít.
RvR na Eltharionu - Eataine:

Eltharion je i v evropském měřítku výjimečný server. Právě zde došlo k prvnímu obléhání The Inevitable City v evropě a posléze i k obléhání Altdorfu, což značí o veliké aktivitě a vyrovnanosti sil obou frakcí: Řádu i Destrukce. Nutno ještě dodat, že obléhání zatím vždy probíhala v hlavních herních časech o víkendech, kdy je online největší počet hráčů, nikoliv pozdě večer či v extrémních ranních hodinách a to stojí také k zamyšlení.


2 komentáře:

Keonax řekl(a)...

LOL ten screenshot se slayery je UBER
Jsem zvědav, jestli na vyšších levelech taky budou běhat nahoře bez.

Ninjagon řekl(a)...

Více méně budou :-)