Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

pondělí 10. srpna 2009

The Wild Hunt

Poslední srpen 2009 bude ve znamení lovu. Ačkoliv nevíme kdo přesně se stane lovcem a kdo obětí, jisté je, že po celých sedm následujících dní bude probíhat veliká honitba, na kterou možná dlouho nezapomenete a která vám pomůže odlehčit ze strastí války v nekončícím konfliktu Warhammer Online - anebo se stane pravý opak, a rivalita se vyostří do jedinné krvavé řeže, kde potečou potoky krve nejen vysoké a lesních zvířat, ale i lidí, elfů, trpaslíků, orků, skavenů, mutantů a další verbeže. Zde ve válce se může stát cokoliv, však to již sami velmi dobře víte. Co nás tedy v této honitbě na popud elfího boha-lovce čeká a nemine:
  • The Hunter's Vale - (údolí lovce) unikátní instancovaný PvE dungeon, určený pro družinu šesti dobrodruhů. Vstup do dungeonu bude uprostřed RvR lokací ve všech elfích tierech (T1 až T4).
Okolí dungeonu hlídají duchové - Avatar of Kurnous, kteří proklejí každého, kdo se k nim přiblíží. prokletá postava pak má pouze malou chviličku na to, aby toto prokletí "Beast Hex" předala na někoho jiného, jinak se může proměnit, a změna to bude jistě k horšímu ! :-)
Naopak zkušení lovci mohou narazit na vzácného bílého jelena: White Stag, který je odmění buffem "The Blessing of Kurnous". Na bílého jelena pak budou zřejmě pořádány speciální hony a nezapomeňte na RvR lokaci - již vidím jak se za nebohým zvířetem všichni zelenokožci ženooou !

Dungeon The Hunter's Vale bude skutečně otevřen POUZE 7 dní, svou obtížností nebude o moc složitější než je například The Bastion Stair. Na své si přijdou i postavy nadupané Tyrant a Warlord sety, i když velké zázraky v tomto případě zase nečekejte, dungeon není určen k tomu abyste se zde převlékli z "warlordů". Jednou z hlavních odměn z dungeonu je speciální plášť z jelena: Fleet Stag Mantle, který vás může dočasně přeměnit ve statnou vysokou. Jelen bude stejně rychlý jako jezdecká zvířata či vrtulníky a disky.
Úkoly pro tento event vám budou zadávat NPC: Virinil the Storyteller (Herald) a Master Hunter Therion Fairshot (Quest Giver). Celkem půjde o 10 úkolů a odměnou budou kromě zmiňovaného pláště i lektvary, trofeje, tituly, předměty na řemesla (crafting items) a pak to hlavní:
  • Bleeding Hart Charm - speciální eventový předmět pro který bude vytvořen nový slot v inventáři vaší postavy.
Tento předmět bude mít sice pouze dočasného trvání - v řádech "dnů či týdnů reálně odehraného času" a kromě zvláštních schopností na sobě bude mít i klasické statistiky - dle daného archetypu vaší postavy (tzn. pro melee strengh, pro castery intelect, pro healery wisdom atd.) Z toho důvodu si takovou věc nesmíte nechat ujít. (A po vyprchání předmětu se v budoucnu objeví další event, který s sebou přinese jinou obdobnou odměnu, nemusíte se bát že váš nový slot bude dlouho zet prázdnotou).

VIDEO PODCAST: The Wild Hunt (bude později)

Pár užitečných informací na závěr:
  • Při combatu z vás efekt přeměny v jelena ihned spadne,
  • Prokletí Kurnouse se lze zbavit aktivací zvláštního buffu na nepřítele (podobně jako lze předávat buff z dobyté pevnosti),
  • Dungeon nevyžaduje žádné wardy - každý může směle vstoupit,
  • Plášť dropuje hlavní boss dungeonu, vždy pouze jeden,
  • Event je pochopitelně zcela zadarmo.

Žádné komentáře: