Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

pátek 24. července 2009

MASTER of ROCK 09


This world's following to the dark ...

Stříbrný ocelový oř žene se světlem i tmou přes hory, řeky a kameny vstříc veliké výzvě. Na věhlasném místě s podivným názvem VIZOVICE totiž každým rokem propuká MOR. A my jedeme uzřít na vlastní oči zřídlo jeho vzniku. Zatím jsme dva: Ninja a Tico. Ale očekáváme posily. Po nekonečných hodinách cesty napříč Bohémií, již zkoumáme vznikající první válečné tábory. Brzy jich zde budou desítky a stovky !
Kdo v prvních hodinách zaváhá, se zlou se bude potázat. Vizovice jsou již v obležení černých žoldnéřů, my však hledáme přátele ve zbrani. Brzy doráží ocelová karavana a z ní kromě tisíců jiných vychází i Kathias a Prog. Výborně, naše šance na přežití tak vzrostla o polovinu! Na strategickém místě, tehdy ještě téměř prázdné meze, budujeme náš základní tábor - útočiště před veškerým nebezpečenstvím. Na snímku ještě pochopitelně chybí kamenné hradby s železnými bodci a vodním příkopem, ale základ již je položen. Tábor zrovna stráží Tico obutý ve zcela nevhodných vycházkových střevících a z postranní maštale taktéž čouhají zabahněné nohy Kathiasových podrážek:
Co nás však znepokujuje je vzrůstající počet černých žoldnéřů. Bitvy budou zcela jistě velmi náročné. V družině ještě chybí druhý healer - však to znáte, jeden to nikdy nemůže stíhat. Vyrážíme ho hledat. Ano jistě, u pouličného krámku s Plzeňským pivem konečně nacházíme Dragnora - jeho bojový výraz nás všechny překvapuje! Ano premade je kompletní, posuďte sami, zleva: Ninja, Tico, Prog, Kathias, Dragnor:
Právě včas! Zerg se totiž rozrostl do přímo gigantických rozměrů a kdo nemá silný premade, tak nemá nejmenší šanci ustát tuto nemyslící lavinu černooděnců:
Pohled do jádra zergu pak zamrazí i nejednoho hardcore jedince, muži i ženy, všichni jsou krvelační a čekají na nastávající řež, správně, tak to má být!:
Famózní začátek nás přes veškeré přípravy ohromil a velmi pozitivně naladil. To když nejstarší rockerka na světě, Jarmilka Šuláková z kapely FLERET slaví osmdesáté (!!!) narozeniny a přesto její silný hlas chytá za srdíčko, česká lidová nádhera:

Dudy jsou nejen hezké ale dobře se i poslouchají v metalovém podání IN EXTREMO:

A nyní již jedeme pořádně z kopce, první pořádná metalová bitva, plná RAGE:

Chrapot a alergické záchvaty tentokrát složili největšího favorita MORu, NIGHTWISH.
Škoda, jindy jsi lepší, Anette...

I mysteriózní freak-show EDGUY mohlo být o trochu lepší:

Skvělá pohodička od seveřanů, finská kapela sobých rohů: KORPIKLAANI:

Tito musí být Sigmarovými pomocníky, andělští STRATOVARIUS:

Pro změnu temní andělé, působiví a výborní DRAGONFORCE:

Čarodějné barbarky zažehnuly v srdcích dobrodruhů nejednu touhu a vášeň,
CRUCIFIED BARBARA:

Gotickým metalem ověnčení a prostě jim to sluší, SCHANDMAUL:

Tolkienovská fantasy a heavy metal, to znamená jediné - nestárnoucí legendu a hvězdu večera, BLIND GUARDIAN:
A co dodat nakonec ? Že slivovice je silné kopyto do hlavy ? Že opít se v 9 hodin dopoledne není nejlepší nápad ? Že v kadibudkách chybí papír a přetékají polohutné exkrementy ? Že Vizovická snídaně chleba ze sádlem a pivo krásně vyrajbuje žaludek? Že Foltest když vás zrovna nepohlavkuje štítem, tak je v reálu úplně normální a pohodový rocker ? Že správnou bitvu, děvky, metal a chlast si musíte zažít, abyste měli pak o čem vyprávět ? Ne, my zkončíme jinak, tím co mne oslovilo nejvíce. Na nás čeká metal a já už se těším na MOR 2010!
RAGE VIDEO:
This world's following to the dark lord of the flies!

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dragnor: Jop byla to parada. zazpivat si The Bard's song s celym davem je zkratka zazitek. Jen mne Hansi sokoval tim kratkym sestrihem :) , ale nebylo to zas take strasne.
taky sem rad, ze sem vas videl na zivo :) tak smele vpred k dalsimu MoR

Anonymní řekl(a)...

jen by mě Ninjo zajímalo, kvůli komu si nepamatuju celou sobotu :) Na tu tvou větu nezapomenu: "každý ráno na to zapomínám, proto bysme to měli dneska napravit"

Ninjagon řekl(a)...

Nu tak jsme to napravili no :-)