Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

pátek 26. června 2009

To be a Brute . . .

Jistě znáte takové ty "pěkné hry v internetovém prohlížeči" na které potřebujete právě jenom ten prohlížeč. Některé za to stojí, jiné nikoliv a občas, občas se objeví něco nového, zábavného a hlavně BRUTÁLNÍHO. Jemné a křehké bytosti - varuji vás, tento svět rozhodně není pro vaši etérickou a mirumilovnou povahu! (ostatně jako celý tento krveblog).
Neváhejte Nastoupit Na Nářez: Nikdy Nikomu Nic Nedarujte!
Na adrese: http://mybrute.com/ může začít vaše brutální cesta napříč arénou, jež nezná slitování a kde vítěz bere vše. Stvoření vašeho avatara zabere jen chvíli a do prvních bojů se můžete pustit takřka ihned. Své jméno však vybírejte pečlivě, neboť s ním se tak vytvoří i vaše jedinečná adresa, kterou již nelze později měnit (ale můžete si vytvořit i další jiné postavy).

My Brute se celé točí okolo soubojů postav s různými schopnostmi v aréně. Čím častěji bojujete, tím více vaše postava získává zkušeností a vyvíjí se. Vývoj je však automatický a tak nemusíte příliš bádat nad tím, jaké schopnosti si zvolit - budou vám postupně přiděleny. Kouzlo My Brute však spočívá v rozmanitosti a zároveň v jednoduchosti.

Tisíce jiných hráčů se jen třese na to aby svým Brutem - šampiónem mohli porazit právě toho vašeho. Proti komu budete bojovat totiž rozhoduje právě útočník. Během jednoho dne však každý hrdina může podstoupit pouze 3 souboje v aréně - což nezabere více než několik minut, což vám pomůže na chvilku zapomenout na každodenní strasti a odreagovat se, bez toho abyste ztratili příliš drahocenného času (jste-li například v práci a pod.). V tomto směru ideální.

My brute toho však nabízí více. Můžete přijmout své pupily - následovníky, kterým se stanete bojovým mistrem. Jejich úspěchy pak přidají na slávě a zkušenostech i vám. Můžete zakládat bojové klany, účastnit se turnajů, stoupat v celosvětovém žebříčku a získávat bojové tituly. A kdo ví, možná jednoho dne stanete opravdu hodně vysoko. To už ale záleží čistě na vás.

A pokud si to budete chtít rozdat přímo se mnou (anebo se připojit pro slávu mého Brute), tady jsem: http://ninjaas.mybrute.com/ , http://akandor.mybrute.com/ a http://thorlander.mybrute.com/

Žádné komentáře: