Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

středa 12. ledna 2011

Let's go to HEAVYWEIGHT!

Když se budoucí bojovník narodí, váží něco mezi třemi až čtyřmi kily. V deseti letech může mít již kolem padesáti kilo a to je ten správný čas začít s tréninkem. Čerstvě plnoletí a trénovaní jedinci váží již přes 80 Kg - nyní se formuje postava, rostou svaly, roste síla, tělo se nejrychleji regeneruje. A pokud ve 25 letech váží přes 100 Kg a měříte 190 cm a více, může začít pomýšlet o HEAVYWEIGHT!

Přední MMA organizace Strikeforce pro nás na tento rok připravila nevýdaný turnaj. Všech deset nejlepších zápasníků této organizace z nejtěžší divize heavyweight si to vzájemně rozdá v průběhu tohoto roku v nekompromisním vyřazovacím pavouku o titul šampióna Strikeforce, který v současné době drží Alistair Overeem přezdívaný "Demolition Man" (kromě Strikeforce i nedávný šampión K-1 a DREAMu). I přes jeho nesporné kvality a životní formu to nebude mít lehké, neboť dalšími účastníky vysněného turnaje jsou například ruský "The Last Emperor" Fedor Emelianenko (podle mnohých stále nejlepší MMA bojovník na planetě), mistr brazilského Jiu Jitsu Fabricio Werdum, nebo obávaný dopovač Josh Barnett, pohleďte:

V porovnání s tím jak nesmírně obtížné bývá uskutečnist pouhý jeden jediný zápas například břatří Kličků (oba slavní boxerští šampióni) s vyzyvatelem, představa turnaje se všemi těmito hvězdnými jmény se zdá být nepředstavitelná, leč k radosti všech fanoušků bojových sportů - podařilo se a smlouvy jsou již podepsány! Jednotlivé zápasy budou probíhat odděleně v průběhu celého roku 2011 aby borci měli čas na regeneraci po těžkých zápasech, přičemž první z nich se odehraje již 12. února 2011, de v rámci čtvrtfinále budou zápasit Emelianenko vs. Silva a Kharitonov vs. Arlovski. Všichni co se těšíte i vy co přesně nevíte o čem je řeč, podívejte se na představení hlavních aktérů:

Pro bližší a aktuální informace mohu jen doporučit výborný český portál o bojových sportech: http://kickboxing.blog.cz/

Žádné komentáře: