Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

neděle 3. ledna 2010

New Year 2010 - new challenges and worlds !

S Avatarem na Blogu
vítám vás na sklonku
dvoutisícího devátého roku.
Tou nej online hrou se podle hlasování na tomto blogu může pyšnit jak jinak než Warhammer online. Vzhledem k masivní podpoře a počtu článků (o ničem jiném se tu tolik nepsalo) je to výsledek předpokládaný a samozřejmě zaujatý :-). Druhou nej online hrou je jak jinak než World of Warcraft: Wrath of the Lich King. A třetí pak Aion, v těsném závěsu následován dalšími. Ačkoliv jsou to všechno fantasy online hry, jsou mezi nimi velké rozdíly. Pokud si nevíte rady, které z nich se věnovat, vězte že WAR je pro pravé bojovníky a o hráčkém společenství, WoW nabídne neuvěřitelně komplexní a propracovaný svět pro každého a Aion je tu pro příznivce azijské kultury, se vším co k tomu patří.
U filmové produkce je všechno naruby díky panu režiséru Jamesi Cameronovi. Jeho Avatar totiž přesně na vánoce rozpoutal smršť nevídanou, jejíž silové vlny překračují hranice minulého roku. Kdo z vás ještě neviděl Avatara v plném 3D provedení, nevím proč tu ještě sedíte - zvedněte zadek a napravte to, litovat nebudete !
Mezi seriály se můžeme v novém roce těšit zejména na rozuzlení LOSTu (Ztraceni) a na pokračování Flashforward (Vzpomínek na budoucnost), BSG: Caprica a Stargate Universe. Naopak obrečet můžeme Defying Gravity, Firefly, Jericho..., no dobře nemůžu vynechat zmínku o Big Bang Theory :-).

Co se týče literatury - ano, někteří lidé stále ještě čtou papírové knihy, nikoliv Ebooks - barbarství - můžete zůstat u svaté české trojice: Kulhánek, Žamboch a Červenák - chybu určitě neuděláte.
Music a heavy metal - tento svět mi úspěšně uniká, nikdo nemůže sledovat vše :-). Já zůstávám u osvědčených kapel: Nightwish, Rage, Manowar, Rammstein - mimochodem viděli jste jejich necenzurovaný klip Pussy ? Opravdu síla, to už asi přehnali (určitě) :-)
Sports - když je na tomto Blogu zmínka o sportu, tak to většinou opravdu bolí :-). K-1, MMA, Muai-Thai, Ninjutsu - vyberte si, hýbejte se a nezapomeňte přijít do O2 arény na připravovanou megashow: It's Showtime! (Praha 13. února 2010).

Je toho ještě mnoho. Běžte a sundejte Arthase, Bael-Zharona, Tchar'zánka, kohokoliv. Pak zavolejte svým přátelům, známým a vyražte do světa všechno to prozkoumat!
Život je krátký a je (prý) jen jeden :-)

Žádné komentáře: