Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

pondělí 6. dubna 2009

News from the WAR !

Gangováníčko, to je Ticovo potěšeníčko !
Gangování znamená způsob opakovaného napadání nepřítele když to zrovna nečeká, nebo-li v tom snadném případě decimování bezbranných oveček, ale v tom horším případě se pak strhne pěkná mela, vznikají strestné výpravy za účelem pomsty atd. Co se stalo v tomto případě, když si partička nevinných dobrodruhů za Order "náhodou" vyrazila do lesů patřících pouze Destrukci a využila tak požitků, které nabízí pouze Open RvR server, tak o tom nemusíte příliš přemýšlet. Můžete se totiž rovnou podívat jak to bylo před vstupem Destrukce do známého dungeonu Lost Vale a to zde na youtube.
Emperor Karl Franz vsazen poprvé do želez !
A je to tady! První úspěšné kompletní dobytí hlavního města se stalo dnes v ranních hodinách na evropském serveru Karak Eight Peaks. Emperor Karl Franz z Altdorfu byl vsazen do pevných želez aliancí Destrukce: Third Realm alliance, aby byl na očích všech ostatních smrdutých skunků a jiné havěti (pardon, všem hráčům za Destrukci) vystaven v jejich hlavním městě the Inevitable City. Více informací a obrázky ze hry pak naleznete zde. Chudák Emperor ! Na Tchar'zánka si tedy ještě budeme muset počkat. Kdo bude tím prvním ?

Změny a patche

Hráče Warhammeru čeká také mnoho ultra - důležitých změn a to jak na poli RvR, vylepšování hradů, tak i s uvedením nových způsobů odměn a dalších úprav stávajícího obsahu v následujících krocích (test Patch 1.2.1 a hlavně i budoucí Patch 1.3).

Žádné komentáře: