Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

pondělí 17. listopadu 2008

MMORPG World


Ač to nebývá mým častým zvykem, chtěl bych všechny příznivce online hraní informovat o novém a poměrně ambiciózním projektu - o ryze českých webových stránkách věnujících se všem významným online hrám současnosti: MMORPG World. Právě zde byste se měli dočíst o novinkách a zajímavostech ze světa úspěšných online velikánů, jakými jsou bezesporu: Age of Conan, Lineage II, LOTR online, Stargate Worlds, Warhammer online, World of Warcraft a dalších.

Je nutné si uvědomit, že v herní branži neexistuje náročnějšího úkolu, než vytvořit veskrze úspěšnou online hru. V dnešní době jenom vývoj takového projektu trvá dlouhé roky a může se směle měřit s kompletní výrobou celovečeního fimu jakou byla naříklad trilogie Pán Prstenů, avšak film může mít šanci v mnoha oblastech (kina, TV, DVD) kdežto online hra má šanci pouze jednu a když se neuchytí, tak neuvěřitelně zestárne a propadne se do hlubin zapomění. Uznání hráčské věřejnosti je náročné a velmi kruté. Proto potřebujeme více úspěšných online titulů, potřebujeme větší konkurenci a větší výběr, nikoliv jednoho giganta ovládajícícho trh, neboť s konkurencí se zvedá kvalita a různorodost a to je pro nás pro hráče jenom dobře.
WEB startoval nedávno a stále se na něm pracuje. Pokud by vás zajímala recenze na Warhammer online z pohledu "po měsicí hraní" (v mém nuzném podání), můžete ji najít zde.

Žádné komentáře: