Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

čtvrtek 14. října 2010

Demolition Man: The Reem

Narozen 17. května 1980 v anglii, avšak jako šestiletý se přestěhoval do Holandska - evropské kolébky bojových sportů, kde žije dodnes. V 15-ti letech začíná trénovat v holandském Chris Dolman's gymu. V 19-ti letech vybojoval svůj první MMA (mixed martial arts) profesionální souboj, který vítězně ukončil technikou nazývanou "guillotine". V roce 2007 se stává heavyweight šampiónem organizace Strikeforce, kterým je dodnes. Muž s kladivem - Alistair Overeem - The demolotion Man, The Reem! A zde teprve začíná jeho příběh...

VIDEO: THE REEM EPISODE 1: PROLOGUE

Alistair nedávno oslavil kulatých 30 let. To je věk, kdy se snoubí nejvyšší fyzická výkonnost (195 cm výšky a 115 Kg výbušné váhy) se získanými zkušenostmi. Overeem má za sebou mnoho zápasů. Mnoho zkušeností. Ví také jaká je hořkost porážky. Okusil jich hned několik a některé byly velmi kruté a tvrdé. Z nich si vzal vzácné poučení: Co tě nezabije, to tě posílí. Musíš dřít !


A kdo to vlastně je Alistair v soukromí? Jak se připravuje na své zápasy? Jaký podstupuje tréning? Jen se podívejme pod pokličku umnění věhlasného a legendárního holandského gymu Golden Glory, odkud vychází jeden šampión za druhým, jakoby na běžícím pásu. Nebude to však procházka růžovým sadem.


Jednou jsi šampión - tvoje práce začíná. Mnoho dalších se hrne na tvoje místo. Co třeba černošský divoch Brett Rodgers ? Atmosféra stadionu je působivá i když je ještě prázdný, diváci se sjíždějí, v zákulisí to vře!



Gratulace, interview, telefonáty. Vystoupení v rádiu, v televizi. Sláva může být ošidná milenka. Mnoho silných díky ní padlo. Musíte mít silnou osobnost a zachovat si sebe sama, jinak propadnete peklu showbussinesu. Touto cestou Alistair nekráčí. Naštěstí.

K-1 versus MMA. Boj ve stoje versus smíšená bojová umění. Člověk mohl být dobrý v jednom nebo ve druhém způsobu boje avšak dosud nikdy v obou, nebo't techniky zde jsou velmi rozdílné. Toto platilo, dokud nepřišel Alistair Overeem, šokující svět svou všestranností, dominující jako jediný v OBOU nejtvrdších a nejuznávanějších bojových sportech na planetě.


Demolition Man patří v současnosti k jednomu z nejnebezpečnějších bojovníků planety v nejvyšší supertěžké váze. A soudě podle aktuální formy, má velkou šanci stát se kromě šanpióna MMA i šampiónem K-1. Již se probojoval do hlavního finálního turnaje mezi osm nejlepších: K-1 World Grand Prix FINAL, který se bude konat 11. prosince 2010 v Japonsku. Držím tomuto borci palce, neboť ačkoliv jsem ho ještě před rokem neměl rád, získal si mé sympatie. Go Alistair, GO !

Žádné komentáře: