Ninjagon's MetalStories: Full of dungeons, Dark Fantasy & Science Fiction battlefields and worlds.

pondělí 27. srpna 2012

GW2: Bažina ztracených bohů

V jihovýchodním cípu Queensdale, nedaleko hlavního lidského města Divinity Reach se nachází rozlehlá Bažina ztracených bohů (Godslost Swamp). Společně s historikem Garrodem jsme se vypravili prozkoumat zdejší faunu a flóru, především sužované duše, uvězněné, mučené a nepokojné. Tajemství bažiny však předčila veškerá naše očekávání
...
Při rutinním zavírání portálů do podsvětí, ničením přisluhovačů a ukládáním duší k odpočinku, uprotřed bažiny vznikl megaportál,skrze který přišel ON, pán bažiny, snad ztracený bůh, přišel BEHEMOTH. A protože bylo kolem dokola tucet dalších hrdinů a dobrodruhů, nastala tuhá řež plná praskajících energií, zaříkávání, temné zloby a cákanců hnědého bláta..., hleďte:
Cítil jsem se tak trochu nepatrný a maličký, v úžasu nad tím monstrem, avšak má nekromantí část převážila zcela opodstatněné prvotní zaječí úmysly a vstoupil do Death Shroud ...
Stínová chapadla Behemotha krájela okolní prostor, kosti, šlachy i bahno a jeho řev se nesl daleko nad odporně páchnoucí zelenou hladinou močálu. A to bylo štěstí, neboť přicházeli další a další zvědaví dobrodruzi, čerstvá náplň do mlýnku na maso, zatímco my ostatní jsme to pražily doprostřed gigantické svítící mordy.
Napětí a zuřivost dala by se krájet, tak trochu nám všem ale teklo do bot. Blíže jsem nezjišťoval co.
Holí a sudlicí, kladivem i myslí palčivou, Shadow Behemoth, pán Bažiny ztracených bohů byl nakonec udolán, a získaný poklad v podobě zlaté truhly velikostí odpovídal jeho proporcím.
Pssst, všichni odešli, truhla se totiž zavřela! Teď je to už všechno moje .. :-)
Ninjagon - necromancer

Žádné komentáře: